Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Clicks

60 jaar Selwerd – Programma

Het programma voor zaterdag 25 mei:  Ochtend: Drumband Avanti maakt een optocht door de wijk Rondom Wijkrestaurant De Duindoorn (Duindoornstraat): Toespraak opening Wijkwethouder Eelco Eikenaar + overhandiging wijkwandeling boekje aan de wethouder 14.00 – 14.15 Zumba...

Lees meer

gratis sporten met open gym in Selwerd

  De eerste stap om te gaan starten met sporten en bewegen is soms lastig. Met Open Gym willenwe jou laten ervaren hoe leuk samen bewegen is. Twaalf weken lang gratis sporten en bewegenin de buiten lucht onder professionele begeleiding. Voor jong en oud!Meld je...

Lees meer

Het Wijkplatform Selwerd fungeert als ontmoetingsplaats tussen de gemeente, de bewoners van de wijk Selwerd en de instanties in de wijk. We doen dit door het ondersteunen van initiatieven op sociaal, cultureel en educatief gebied en het op elkaar afstemmen van deze initiatieven en activiteiten. We willen tevens aandacht schenken aan de groengebieden en aan duurzaamheid in de wijk.

Wij hebben samenwerking binnen Selwerd voor ogen, een ontmoetingsplaats waar de in Selwerd werkzame sociaal-culturele instellingen en individuele bewoners hun ideeën en activiteiten kenbaar kunnen maken en wel zodanig dat door samenwerking deze activiteiten en ideeën tot mooie resultaten leiden.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Het Wijkplatform Selwerd wil er ook zijn voor buurtbewoners die hulp kunnen gebruiken bij het vinden van de juiste instantie in de wijk. Wij helpen u graag verder.

Het Wijkplatform is te bereiken via wijkplatform@selwerd.info

Activiteiten van het Wijkplatform in 2022;

  • BSV Selwerd; springkussen gesponsord tijdens de grote schoolvakantie
  • De wijkkrant nummer1; financieel ondersteund
  • Buurttaxi; bijdrage geleverd voor een tweede taxi
  • Betaald parkeren; terugdraaien maatregel van 22.00 uur naar 18.00 uur parkeren
  • Diverse gesprekken gevoerd met de gemeente
  • Diverse gesprekken gevoerd met woningcorporaties
  •  Er zijn nog diverse andere projecten waar we aan werken