11 februari Bijeenkomst Bijzonder ouderschap in het Feithhuis in Groningen

Als ouder van een kind met een (ernstige) verstandelijke of meervoudige beperking loopt het leven anders dan je had verwacht. Je wilt voor je kind zorgen, maar toch moet je de zorg ook uit handen geven en delen met – vaak lieve en toegewijde – anderen. Jij blijft echter altijd de spin in het web, aanspreekpunt en regelaar…over de dagelijkse zorg en over de zorg(en) van morgen. Wie en waar ben jij in dit verhaal? Wat houdt jou bezig? Uit je slaap? Of op de been?

Daarover organiseert zaVie in samenwerking met Wilma Klaassen vijf ouderbijeenkomsten in de provincie Groningen. Om even op adem te komen en van elkaar te horen. Voor ouders van alle leeftijden. Naast ouders zijn familieleden, zorgprofessionals en beleidsmakers van harte welkom!

De bijeenkomst in de stad Groningen is op zondag 11 februari, van 19.30 tot 21.30 uur in het Feithhuis, Martinikerkhof 10 in Groningen.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, mail dan naar Wilma Klaassen, info@wilmaklaassen.nl.

Meer informatie over de bijeenkomsten is te vinden in de flyer of op de website van zaVie: https://zavie.nl/agenda/bijeenkomst-bijzonder-ouderschap-in-groningen/