Waarschijnlijk zijn er veel wijkbewoners die deze zomer niet op vakantie gaan. Dit is echter geen reden om niet van het vakantie gevoel te genieten. Sunny Selwerd wil jullie, wijkbewoners van Selwerd,  uitnodigen om samen met je buren en straat- of pleingenoten een gezellige vakantiedag te organiseren! Er zijn vakantiespullen die je kunt lenen en op straat kunt zetten. Zo kan je lekker luieren met je voeten in een kinderbadje, je kunt bankjes en tafels lenen om samen gezellig aan te zitten, je kunt een vuurkorf lenen en elkaar leuke verhalen vertellen, speelgoed voor de kinderen en nog veel meer. Zo kan Je lekker in je eigen omgeving recreëren, je leert je buren beter kennen en je hebt samen ook nog een gezellige dag!

Er zijn vakantie-in-eigen-wijk-ambassadeurs uit de wijk die je op weg kunnen helpen. Je kunt flyers laten maken om al je buren uit te nodigen om mee te organiseren of om mee te recreëren. Wil je in contact komen met de vakantie-in eigen-wijk-ambassadeurs, of wil je meer informatie?  Bel Julia, 06 46 89 76 37 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Sunny Selwerd wenst je een fijne Zomer!

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

24 oktober 2020

RSS Feed
 • Strenge coronamaatregelen? Het roer moet om: 'De dood hoort bij het leven'

  Nederland moet radicaal anders na gaan denken over zijn corona-aanpak, stellen hoogleraren Rudi Westendorp en Marli Huijer. Ze pleiten voor een nationaal corona-akkoord, waarin het redden van levens niet meer de enige belangrijke factor is. ,,We moeten weer leren accepteren dat de dood bij het leven hoort.”

 • De teloorgang van het landschap
  GRONINGEN -

  Het nieuwste boek van cultuurhistoricus Auke van der Woud gaat over de ingrijpende verandering van ons landschap tussen 1850 en 1940. Een ‘onberispelijk land’ moesten we worden – ‘alles in laatjes en vakjes’.

 • Altijd willen uitblinken
  VLAGTWEDDE -

  In de stroeve coronasamenleving waarin afstand de norm is, steekt discriminatie gemakkelijk de kop op. Want onbekend maakt onbemind. Vandaar een serie portretten van Groningers en Drenten die een stap extra moeten doen om de wereld bij te benen.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden