opening restaurant
Wijkrestaurant De Duindoorn in Selwerd is vrijdagmiddag 4 oktober feestelijk geopend. Samen met de drie naamgevers verrichte wethouder Roeland van der Schaaf de officiĆ«le openingshandeling. Het wijkrestaurant is een initiatief van Wijkbedrijf Selwerd. Bewoners van Selwerd, maar ook andere liefhebbers van een gezonde en goedkope maaltijd, kunnen hier al enige tijd terecht. Op het menu staan gerechten als stamppot snert, Indonesische rendang en moussaka. De Duindoorn zit onderin de gerenoveerde studentflat Dragant. Het adres is: Duindoornstraat 91. Kijk voor meer informatie op restaurantduindoorn.nl.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

19 januari 2020

RSS Feed
  • Vermist meisje uit Grootegast is weer terecht

    De 15-jarige Emily Meijer uit Grootegast is terecht. Het meisje is afgelopen nacht aangetroffen in Amsterdam.

  • Weer thuis

    Pier Baarsma, directeur van NDC mediagroep voorziet een nieuwe toekomst voor de enige, laatste Nederlandse regiokrantenuitgeverij. Want de nieuwe wereld wacht en biedt kansen. Vooral in het Noorden. Maar wie is Pier Baarsma en waarom denkt hij dat? Gesprek met een krantenjongen 2.0, over rijkdom, roots, en een muur.

  • FC Groningen op rapport bij Jan Mennega: 'Aanvallend is het ver onder de maat'

    FC Groningen hervatte de competitie zaterdagavond met een bloedeloos 0-0 gelijkspel uit bij FC Twente. Analist Jan Mennega zag dat de Trots van het Noorden het achterin keurig op orde had, maar aanvallend viel het toch wat tegen.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden