<a href=

Niet alleen de woonwijken Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk bieden heel wat onverwachtse kunst in de openbare ruimte. Ook Zernike staat er vol mee. Daarom richt werkgroep Kunstpad deze zomer haar aandacht op deze jonge Groninger wijk. Maar wat heet jong, zo jong is het Zernikekomplex nou ook weer niet. Een van de kunstwerken turnt hier al ruim een halve eeuw. Welk en waar? Kom erachter met een Kunstpad-wandeling!

Volgende data voor een wandeling door Zernike Campus staan gepland:

13 juli, 31 augustus, 14 september, 28 september

Een wandeling duurt rond de twee uur. Het beginpunt is de portiersloge van Zernike Campus, Zernikelaan 1. We verzamelen daar om 10.15 uur. Deelname kost 3 euro (Stadjerspas 1 euro). Bij de wandeling krijgt u gratis een mini-magazine met alle kunstwerken langs de route. Aanmelden kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook door de woonwijken Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk organiseren we kunstwandelingen op maat. Geïnteresseerde groepen kunnen een wandeling met deskundige begeleiding door een van de wijken boeken, datum en tijd op afspraak. Aanmelden kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over de werkgroep Kunstpad vindt u op www.kunstpad.info.

(foto Flip Drukker)

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

17 september 2019

RSS Feed
 • 'Onderweg naar de Toekomst' krijgt vervolg
  SCHEEMDA -

  Met 29 uitverkochte voorstellingen was het theaterstuk Onderweg naar de Toekomst een groot succes. Ook volgend jaar komt er een theatervoorstelling op locatie(s).

 • Eerste namen Eurosonic Noorderslag 2020 bekend

  Eurosonic Noorderslag heeft de eerste namen bekendgemaakt van acts die in januari 2020 naar Groningen komen. Daaronder Amy Root, Black Country New Road, Charlotte Adigéry, Inhaler en Perfect Son.

 • Afnemend bevingsgevaar, goed overleg vereist

  De gaswinning in Groningenveld gaat terug naar nul, het bevingsgevaar neemt af. De dringendste opgave is nu snel en duurzaam schadeherstel in de duizenden gevallen die nog op afhandeling wachten.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden