<a href=

Niet alleen de woonwijken Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk bieden heel wat onverwachtse kunst in de openbare ruimte. Ook Zernike staat er vol mee. Daarom richt werkgroep Kunstpad deze zomer haar aandacht op deze jonge Groninger wijk. Maar wat heet jong, zo jong is het Zernikekomplex nou ook weer niet. Een van de kunstwerken turnt hier al ruim een halve eeuw. Welk en waar? Kom erachter met een Kunstpad-wandeling!

Volgende data voor een wandeling door Zernike Campus staan gepland:

13 juli, 31 augustus, 14 september, 28 september

Een wandeling duurt rond de twee uur. Het beginpunt is de portiersloge van Zernike Campus, Zernikelaan 1. We verzamelen daar om 10.15 uur. Deelname kost 3 euro (Stadjerspas 1 euro). Bij de wandeling krijgt u gratis een mini-magazine met alle kunstwerken langs de route. Aanmelden kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook door de woonwijken Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk organiseren we kunstwandelingen op maat. Geïnteresseerde groepen kunnen een wandeling met deskundige begeleiding door een van de wijken boeken, datum en tijd op afspraak. Aanmelden kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over de werkgroep Kunstpad vindt u op www.kunstpad.info.

(foto Flip Drukker)

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

19 januari 2020

RSS Feed
  • Weer thuis

    Pier Baarsma, directeur van NDC mediagroep voorziet een nieuwe toekomst voor de enige, laatste Nederlandse regiokrantenuitgeverij. Want de nieuwe wereld wacht en biedt kansen. Vooral in het Noorden. Maar wie is Pier Baarsma en waarom denkt hij dat? Gesprek met een krantenjongen 2.0, over rijkdom, roots, en een muur.

  • FC Groningen op rapport bij Jan Mennega: 'Aanvallend is het ver onder de maat'

    FC Groningen hervatte de competitie zaterdagavond met een bloedeloos 0-0 gelijkspel uit bij FC Twente. Analist Jan Mennega zag dat de Trots van het Noorden het achterin keurig op orde had, maar aanvallend viel het toch wat tegen.

  • Floor Jansen wint Popprijs tijdens Noorderslag in Groningen

    Zangeres Floor Jansen van de Finse metalband Nightwish heeft de Popprijs 2019 gewonnen. Dat is zaterdagavond bekendgemaakt tijdens Noorderslag in Groningen.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden