selwerd10Wijkplatform Selwerd nodigt in het kader van Sunny Selwerd de bewoners van Selwerd en Paddepoel uit om met z’n allen in gesprek te gaan over Park Selwerd. Tijdens bewonersavonden, koffiekarmomenten en andere momenten waarbij bewoners met ideeën voor verbetering van de wijk Selwerd kwamen, kwam het park vaak voorbij. Dit park gaat menig bewoner aan het hart. Laten we die ideeën nu tot een concreet en gezamenlijk plan voegen!

Wanneer: zaterdagmiddag 26 januari, vanaf 14:00 uur

Waar: BSV Selwerd (Elzenlaan 72) 

Tot dan! 

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

22 augustus 2019

RSS Feed
 • 'De huisjes in Kleine Huisjes zijn niet meer zo klein'
  KLEINE HUISJES -

  De dorpsvereniging in Kleine Huisjes bestaat 40 jaar en zaterdag is een reünie van het 80 inwoners tellende streekje. Wat maakt Kleine Huisjes tot wat het is? Bennie Huizenga (66) is er geboren en getogen, Henny Greve (67) en Angelika Lukas (62) zijn de nieuwste inwoners.

 • Kielzog Karavaan trekt door Midden-Groningen
  HOOGEZAND -

  De Kielzog Karavaan trekt zaterdag 31 augustus door de gemeente Midden-Groningen. Onderweg stopt de groep reizende acrobaten, muzikanten en een verhalenverteller vier keer voor een gratis pop-up-voorstelling.

 • Politiemacht stormt af op Noorderzon-voorstelling
  GRONINGEN -

  Vier politiewagens en twee busjes reden woensdagavond laat met zwaailicht en sirene naar kunstacademie Minerva op het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Buurtbewoners hadden gemeld dat op het dak een man stond te schreeuwen dat hij de COOP-winkel wilde vernietigen, naast andere destructieve kreten.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden