WS_23-8-10_tbv_blog_10_8

In Tuinwijk is in september een project gestart waarbij bewoners meewerken aan een groot mozaïek dat uiteindelijk bevestigd zal gaan worden op het fietsviaduct in de Moesstraat. Dit mozaïek heeft als thema “De Tuin.” Alle dieren, planten en bloemen die in de tuin voorkomen staan erop afgebeeld. De initiatiefnemers willen ook de bewoners uit de aangrenzende wijken de kans geven om mee te werken aan dit mooie en opzienbarende project. De betreffende viaduct bevindt zich op de fietsroute van Selwerd naar het Centrum. Wie zich hiervoor opgeeft, leert eerst van alles over de mozaïektechniek. Daarna maak je een stukje van het grote mozaiek wat nog lange tijd zichtbaar zal blijven voor ieder die langsfiets of loopt en….je leert ook nog mensen kennen uit de buurt naast die van jou.

 

Ervaring met mozaïek is niet nodig, enthousiasme en heel veel handen wel!!!

 

De voorzijde (aan de Tuinwijkkant) van het fietsviadukt in de Moesstraat zal geheel belegd worden met mozaïek. Kleurig, uniek en niet over het hoofd te zien!!

Iedereen ouder dan 12 jaar kan aan dit mozaïek meehelpen. Er worden drie maal per week workshops (gratis) gegeven op maandag, woensdag en donderdagavond (19.00 – 22.00). De workshops zullen in ieder geval nog tot eind februari gegeven worden. We werken dus ook door tijdens de kerstvakantie.

Mocht je een avond, meer mag natuurlijk ook, over hebben meld je dan aan bij Jacqueline.

 

De voortgang van het project is ook te volgen op de blog van de Tuinwijksite (www.tuinwijkgroningen.nl).

 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Bel dan naar Jacqueline, 050-5771341/06-41322097

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langskomen kan ook: Mutua Fidesstraat 2

C3_sept_5C4_11_okt_9Viaduct_rechts_

 

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

23 april 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden