Op woensdagmiddag 17 juni, van 14:00 tot 16:30 uur, slaan PKN De Fontein Groningen en de Moskee Groningen hun handen ineen. Samen zouden wij ons sterk willen maken voor elkaar en onze omgeving. Hierbij richten wij ons in eerste instantie op onze directe omgeving; de buurt en park Selwerd. D.m.v. een gezamenlijke opruimactie hopen wij hier een schone en veilige plek voor alle buurtbewoners van te maken.

Met het oog op de richtlijnen van het RIVM werken wij onder andere met een maximaal aantal deelnemers en een verplichte aanmelding. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen. We zullen die middag op gepaste afstand van elkaar te werk gaan. Meld je dus aan en maak kennis met de buren. Heeft u vragen, behoefte aan meer informatie en/of wilt u zich als vrijwilliger opgeven, neem dan vooral contact met ons op:
 Ruth Pruis (De Fontein) – 0617984737 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Faisal Rabhi (de moskee) – 0640322609 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden