Ook zin om de wijkverbetering te vieren? Kom dan het weekend van 14, 15 en 16 februari 2020 naar het Wijkfeest Selwerd. 

Voordat er een aantal flats gesloopt gaan worden in de wijk, werken we samen aan een groot wijkfeest. In het kader van wijkverbetering (Sunny Selwerd) zullen er nieuwe woningen worden gebouwd. Voor het zover is gaan we deze vernieuwing vieren met een wijkfeest. We gaan de lege flat vullen met verschillende activiteiten, voor en door bewoners van Selwerd. 

Heb je ideeën, een leuke activiteit of wil je meehelpen? Dat kan! Wij horen graag van je.

Voor meer informatie, neem contact op met Juul Huitema (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0634498960).

Nieuwbrief foto Wijkfeest

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

01 april 2020

RSS Feed
 • Mondkapje-emoji wordt massaal gebruikt tijdens coronacrisis

  Het mondkapje is een symbool geworden voor het coronavirus. Daarnaast is het misschien wel de meest gebruikte emoticon van dit moment. Maar waar komt de mondkapje-emoji vandaan en waarom zat het überhaupt op onze telefoon?

 • Coevorden Co-Helpers krijgt eigen platform voor hulp in buitendorpen
  COEVORDEN -

  In navolging van Dalen en Dalerpeel hebben zich vanuit andere dorpen van de gemeente Coevorden ook vrijwilligers gemeld voor hulp aan mensen tijdens de coronacrisis.

 • Weer niet voor trainer Paul Weerman

  WKE ging in 2016 failliet, Achilles 1894 trok vorig jaar zijn elftal terug uit de zondagcompetitie. En dinsdagavond beëindigde de KNVB de amateurvoetbalcompetitie per direct, waardoor het Staphorst van Paul Weerman geen kampioen gaat worden. Hoeveel pech kun je hebben?

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden