Aankomende vrijdag (13 december) staat er een Milieustraat in de wijk. Van 9:00 tot 14:00 kan grof vuil en dergelijke gebracht worden naar de parkeerplaats tegenover het rouwcentrum, op de hoek van de Esdoornlaan en Bottelroostraat (naast de Esdoornflat). Voor grote zaken kunt u langs komen om een bakfiets te lenen. De Huismeesters en Wijkbedrijf Selwerd staan ook op locatie met een bus om mensen te helpen met vervoer van grote spullen. Heeft u nog bruikbare spullen over? Het goede doel voor deze dag is Kringloop 050! Deze milieustraat is aangevraagd door bewoners en mede mogelijk gemaakt door die bewoners, WIJ Selwerd , Wijkbedrijf Selwerd, De Huismeesters en Groningen Schoon Dankzij Mij in het kader van Sunny Selwerd.

75545971 108886953782124 6895708816488902459 n

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

28 februari 2020

RSS Feed
 • Na de bouwers en de boeren wil amateurspeurder Jan Huzen ook demonstreren in Den Haag

  Jan Huzen uit Nieuw-Weerdinge wil demonstreren in Den Haag, de Drent heeft vrijdag een aanvraag ingediend bij de gemeente. Over de inhoud kan hij niets zeggen, ,,maar er komen trekkersā€¯.

 • Allerlaatste Meppeler derby is afgelast

  De derby tussen de Meppeler voetbalclubs MSC en Alcides van aankomende zaterdag is afgelast. Het zou de allerlaatste Meppeler derby worden, aangezien MSC-Amslod het prestatievoetbal op zondag na dit seizoen gedag zegt.

 • Tiny Practice voor huisartsen Barger-Compascuum
  BARGER-COMPASCUUM -

  Terwijl veel huisartsenpraktijken uitgroeien tot grote medische centra, gooien de nieuwe huisartsen in Barger-Compacuum het over een andere boeg. Hun Tiny Practice, een piepkleine huisartsenpraktijk van 50 vierkante meter, is vrijdagochtend op zijn plek getakeld.

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden