BILD0401
Sinds 8 september is Selwerd weer een mooi en vernieuwd speelveldje rijker. Het veldje is gelegen tussen Iepenlaan, Lijsterbeslaan, de Populierenlaan en Beukenlaan. Het oude speelveld had bijna geen speeltoestellen meer, lag helemaal vol met afval, mensen gebruikte het veld als verlenging van de eigen tuin en werd gebruikt als crossveld.Gelukkig zijn er bewoners opgestaan om wat aan deze situatie te doen.
De riolering is vernieuwd zodat in de afgelopen regenmaand de voeten droog zijn gebleven. Verder is het toegangspad vernieuwd, het gras aangepakt en hier en daar opnieuw ingezaaid. Ook is er nieuwe beplanting gekomen. En nu ligt er een mooi, vernieuwd speelveld.
De officiele openingsaftrap werd verricht door Jan Wijbenga, voorzitter van het Wijkteam Selwerd (NLA). De opknapbeurt werd mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de NLA-gelden (NLA= Nieuw Lokaal Akkoord). Op het openingsfeest waren circa 60 kinderen en 40 volwassenen. Door het jongerenwerk van de MJD werd een voetbaltoernooi in de pannakooi georganiseerd.
BILD0399BILD0443BILD0394

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

25 april 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden