Dagacitiviteit 23 mei 1Op 23 mei 2018 organiseert het BAZES-bestuur een sport- en spelmiddag. Het is een speelfestijn voor alle basisschoolkinderen uit heel Groningen en omgeving. Op deze woensdagmiddag kunnen kinderen zich van 14:00 uur tot en met 17:00 uur vermaken op het sportveld bij V.V. Mamio. 
 
De BAZES staat voor ‘Benefiet Actie Zeven Erkende Studentenverenigingen’. Zij doneert jaarlijks alle opbrengsten van de georganiseerde acties aan een goed doel. Dit doel heeft ieder jaar te maken met de stad Groningen en zal aan kinderen worden besteed. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Het Vergeten Kind in Groningen. 
 
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor ruim 100 000 kinderen die opgroeien in gezinnen met verschillende problematieken. Veel kinderen zijn erg kwetsbaar, sommigen worden uit huis geplaatst en de gevolgen van deze situaties zijn enorm. Om onder andere deze redenen willen wij voor dit goede doel geld ophalen!
 
Tijdens deze woensdagmiddag bij V.V. Mamio kunnen kinderen knutselen, schminken, sporten, klimmen en klauteren over de stormbaan en bovenal plezier beleven. De entree is helemaal gratis en het doel is dat iedereen een leuke middag heeft. Daarnaast zal er een collectebus zijn en is er wat eten en drinken voor een kleine prijs, zodat er toch ook geld opgehaald kan worden. 
 
Deze sport- en spelmiddag wordt in samenwerking met Bslim en FC Groningen in de maatschappij georganiseerd. Wij hopen jullie allemaal op woensdagmiddag 23 mei 2018 van 14:00 uur tot en met 17:00 uur te zien bij V.V. Mamio, Eikenlaan 292! Zie ook www.bazes.nl

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

20 mei 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden