astreaAstrea Paas Run op 31 maart
Hét gezelligste hardloopevenement in de wijk!
 
Zaterdag 31 maart is de Astrea Paas Run, een goed georganiseerde hardloopwedstrijd over een mooi parcours. Hardlopers kunnen deelnemen aan de vier mijl, 10 kilometer of de 15 kilometer. Er zijn mooie routes uitgezet die je vanaf Park Selwerd naar het Zerniketerrein en het Reitdiep leiden. De start is om 14:00 uur bij het clubgebouw van Astrea.
 
Astrea Paas Run
De loop wordt georganiseerd door loopgroep Astrea en is goed verzorgd: je krijgt een chip voor de tijdregistratie, op het parcours staan verkeersregelaars en na de finish word je ontvangen met water, thee en fruit. Ook ontvangt iedere finisher een leuke attentie.Voor alle afstanden is er een prijsuitreiking voor de drie snelste mannen en vrouwen. De prijsuitreikingen voor alle afstanden is om 15:30 uur.
 
Goed doel
Traditiegetrouw zamelt de loopgroep geld in voor een goed doel. Dit jaar is gekozen om een initiatief in de wijk, Radio Selwerd, te steunen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een bijdrage geven aan dit goede doel en ook op de dag zelf kan er worden gedoneerd.
 
Inschrijven
Inschrijven voor deze loop kan via de website van Astrea www.loopgroepastrea.nl/astrearun. Bij voorinschrijving bedragen de kosten voor alle afstanden €7,-. Daarnaast kun je een bijdrage geven aan het goede doel. Bij inschrijving op de dag zelf, betaal je €8,50 voor deelname. Na-inschrijving kan vanaf 12:30 uur.
We hopen je graag te kunnen verwelkomen als deelnemer of als supporter op 31 maart!

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

20 mei 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden