foto warmtestadBewonersavonden Nieuwe duurzame bron voor WarmteStad

donderdag 15 maart in Paddepoel & dinsdag 20 maart in Selwerd

In het noordwesten van de stad Groningen is WarmteStad in de maanden juli en augustus 2017 begonnen met de aanleg van een warmtenet op Zernike Campus. De bedoeling was om dit net te laten voeden door een geothermiebron. Afgelopen zomer werd duidelijk dat de geothermieboring geen doorgang zal vinden. Dit betekent dat er een nieuwe duurzame bron gekozen moet worden.

Inmiddels heeft een groep experts zich samen met WarmteStad gebogen over de kwestie en nu is het tijd om het geluid van de wijkbewoners te horen. Welke alternatieven vindt u kansrijk, welke zaken zijn voor u het belangrijkst in de warmtevoorziening? De inbreng uit de stad is een van de criteria die invloed hebben op de besluitvorming. Buiten dat wil WarmteStad bewoners ook gewoon even bijpraten over de stand van zaken. Daarom organiseren we half maart twee bijeenkomsten voor wijkbewoners.

15 maart 2018, Vensterschool Eikenlaan (in samenwerking met co-creatie Paddepoel)

Vanaf 17:30 u - ca. 20:30

En

20 maart 2018, Wijkbedrijf Selwerd Bottelroosstraat

Vanaf 19:00 u- ca. 21:30

Wilt u zich vast aanmelden? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op https://warmtestad.nl/nieuws/onderzoek-warmtestad-naar-alternatief-geothermie-gestart/

 

Hartelijke groet, 

namens WarmteStad (bewonerscommunicatie), 

Els Struiving

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

20 mei 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden