Active Aging logoBeste bewoners, als er wordt gesproken over de Zernike Campus heeft u wellicht het beeld dat er op de Campus vooral onderwijs wordt aangeboden. Uiteraard is dat zo, maar de Campus is veel meer dan dat! Naast alle verschillende opleidingen zijn er ook bedrijven gevestigd en is er de mogelijkheid om te sporten en activiteiten te doen op bijvoorbeeld de ACLO.
 
Het doel van het project Active Ageing Campus van de Hanzehogeschool is om de Zernike Campus zo in te richten dat het welzijn van mensen en een actieve leefstijl wordt bevorderd. Om te kijken hoe dit bereikt kan worden, zouden we graag weten van gebruikers van de Zernike Campus, maar ook van u als bewoners, hoe u denkt dat we de Campus het beste in kunnen richten. De inrichting van Zernike kan namelijk bijdragen aan de deelname van sportevenementen en andere activiteiten, wat ervoor kan zorgen dat de gezondheid, lichamelijke activiteit, maar ook het contact tussen mensen wordt verbeterd. Ook zijn we erg benieuwd of u als bewoner in de buurt van de Zernike Campus weleens gebruikt maakt van de Campus en of u dat zou willen. Op basis van uw wensen en behoeften (samen met die van de gebruikers van de Campus) kunnen we een plan opstellen om zo ook voor u en uw wijk een gezonde en actieve leefomgeving te creëren. Een doel is namelijk ook om het makkelijker en veiliger te maken voor bewoners van de omliggende wijken om deel te nemen aan verschillende activiteiten op de Zernike Campus. Als omliggende wijken nemen we Reitdiep, Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk mee in ons onderzoek.
 
Wij zouden uw mening van harte op prijs stellen! Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Alvast bedankt! 
 
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Valesca Klooster- Van Dijk - Docent/ Onderzoeker Hanzehogeschool Groningen - Project Active Ageing Zernike Campus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl)

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

20 mei 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden