Op zaterdag 25 maart organiseert Loopgroep Astrea voor de zestiende keer de Runnersworld Astrearun. Lopers kunnen deelnemen aan de vier mijl, tien kilometer of de halve marathon. Deze voorjaarsloop brengt je vanaf Park Selwerd via een mooi parcours door Selwerd naar het Zerniketerrein en het Reitdiep.
Traditiegetrouw zamelt de loopgroep geld in voor een goed doel. Dit jaar is gekozen om De Opstap in Groningen te steunen (zie bijgaande foto van www.deopstap050.nl) Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een bijdrage geven aan dit goede doel.
Start Voor alle afstanden klinkt het startschot om 14:00 uur bij het clubgebouw van Astrea. Bij alle afstanden vallen prijzen te verdienen: zo snel mogelijk na het finishen van de drie snelste mannen en vrouwen volgt de prijsuitreiking.
Inschrijven Inschrijven voor deze loop kan via de website van Astrea www.loopgroepastrea.nl/astrearun. Bij voorinschrijving bedragen de kosten voor alle afstanden €6,50. Daarnaast kun je een bijdrage geven aan het goede doel. Bij inschrijving op de dag zelf, betaal je €8,50 voor deelname. Na-inschrijving kan vanaf 12:30 uur.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

25 april 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden