Opening exposities bibliotheek selwerd 2 Opening exposities bibliotheek selwerd
Kroon Foto expositie met Jonge vrijwilligers in beeld en expositie Atelier Teyl:
  • Duizenden jongeren in Groningen doen vrijwilligerswerk. De meesten vinden het heel vanzelfsprekend. Maar dat is het natuurlijk niet. We zetten deze geweldige jongeren dan ook graag in de schijnwerpers met de foto expositie KROON. Op deze expositie zie je wie deze jongeren zijn, wat ze doen en waar. De levensgrote foto's zijn gemaakt door jong fototalent. Stadsdichter Kasper Peters schreef een gedicht over de betekenis van hun werk. Klik hier voor de tekst van het gedicht.  Voor bezoekers is gratis het bijbehorende KROON Magazine. Meer over jonge vrijwilligers: zie www.jonggoud050.nl Deze expositie is t/m vrijdag 11 maart.
  • Atelier Teyl is ontstaan uit amateurs en een enkele professional. De begeleiding is in handen van Corien Smid, We hebben geëxperimenteerd met diverse materialen en technieken. In het begin aquarelleren en later ook met acryl. In deze expositie ziet u collages met als onderwerp de titels van boekenweekgeschenken. Ze zijn ontstaan uit het knippen, scheuren en plakken van oudere werkstukken.
    De expositie van atelier Teyl is tot ongeveer 21 april
De bibliotheek is op werkdagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur , Eikenlaan 288. Meer informatie over de beide exposities bij Evert Bosscher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

24 januari 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden