Mieke Kuppens expositie
Mieke Kuppens expositie 2
Mieke Kuppens studeerde architectonische vormgeving aan de academie voor beeldende kunsten Artibus in Utrecht.
Een voorliefde voor stoffen en kleuren brengt Mieke via het ontwerpen van meubels in aanraking met dessins ontwerpen voor stoffen. Dit boeit haar en zij bekwaamt zich in diverse technieken om de ontwerpen op de stof aan te brengen. In de loop van de jaren gaat Mieke Kuppens zich meer en meer toeleggen op het ontwerpen van stofdessins. Het ontwerp, het materiaal en de kleur van de stof komen in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand. In het atelier van Woonfacetten brengt Mieke Kuppens de ontwerpen op ambachtelijke wijze aan op de stof. Zij gebruikt diverse technieken, sjabloneer-, zeefdruk- maar ook penseeltechnieken.
De met engelengeduld gemaakte werken zijn een lust voor het oog en wekken bewondering. De tentoongestelde stoffen hangen ook allemaal als gordijnen bij particulieren en bedrijven.
De expositie, in de Bibliotheek Selwerd, Eikenlaan 288, is te bezichtigen tot 9 februari 2016, op werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur.
In de kerstvakantie is de bibliotheek donderdag 24 december 2015 vanaf 17.00 uur t/m vrijdag 1 januari 2016  gesloten.
Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Meer over haar werk: www.woonfacetten.nl/

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

23 april 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden