stip_opening_1Met het oplaten van een grote hoeveel oranje balonnen, werd STIP Selwerd officïeel geopend. De openingshandeling werd verricht door Auke de Vries (directeur woningstischting patrimonium) en Wil Koopmans (directeur ZINN). De openingshandeling werd bijgewoond door een grote groep belangstellenden uit de wijk. Na de openingshandeling gingen medewerkers en wijkbewoners aan een gezamenlijke maaltijd. Om 19.00 uur werd door Nadja Kirienko (initattiefnemer Zorja) opgeroepen om onder begeleiding van een Caraibische drumband met de vlaggen van de in de wijk levende gemeenschappen op te trekken naar Park Selwerd voor de opening van Zorja, het driedaags internationale volksfestival.
stip_opening_2stip_opening_3stip_opening_4
In het STIP aan de Berkenlaan (tegenover wijkcentrum De Berk) kunnen alle wijkbewoners terecht met vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg en financiën. De professioneel getrainde vrijwilligers van het Stip beantwoorden vragen over bijvoorbeeld activiteiten en voorzieningen in de buurt, woningen of huishoudelijke hulp en helpen met aanvragen voor kleine klusjes in huis. Ook mensen die iets willen doen op het gebied van vrijwilligerswerk kunnen bij Stip iets van hun gading vinden.
Openingstijden: maandag, dinsdag en vrijdag, van 9 tot 12 uur.
T (050) 5718880 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

06 juli 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden