Wijkrommelmarkt in De Berk - 16 juni

wijkrommelmarkt

Activiteit:            Wijkrommelmarkt
Wanneer:           Zaterdag 16 juni
Waar:                 Wijkcentrum de Berk
Hoe laat:           11.00 – 16.00 uur
Kosten:             Tafelhuur € 2.00

Bijzonderheid:  Aanmelden via de website
Geen grote spullen zoals: fietsen, kasten enz.

Alleen bij voldoende deelname gaat deze activiteit door.

23 mei - Sport- en spelmiddag voor het goede doel

Dagacitiviteit 23 mei 1Op 23 mei 2018 organiseert het BAZES-bestuur een sport- en spelmiddag. Het is een speelfestijn voor alle basisschoolkinderen uit heel Groningen en omgeving. Op deze woensdagmiddag kunnen kinderen zich van 14:00 uur tot en met 17:00 uur vermaken op het sportveld bij V.V. Mamio. 
 
De BAZES staat voor ‘Benefiet Actie Zeven Erkende Studentenverenigingen’. Zij doneert jaarlijks alle opbrengsten van de georganiseerde acties aan een goed doel. Dit doel heeft ieder jaar te maken met de stad Groningen en zal aan kinderen worden besteed. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Het Vergeten Kind in Groningen. 
 
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor ruim 100 000 kinderen die opgroeien in gezinnen met verschillende problematieken. Veel kinderen zijn erg kwetsbaar, sommigen worden uit huis geplaatst en de gevolgen van deze situaties zijn enorm. Om onder andere deze redenen willen wij voor dit goede doel geld ophalen!
 
Tijdens deze woensdagmiddag bij V.V. Mamio kunnen kinderen knutselen, schminken, sporten, klimmen en klauteren over de stormbaan en bovenal plezier beleven. De entree is helemaal gratis en het doel is dat iedereen een leuke middag heeft. Daarnaast zal er een collectebus zijn en is er wat eten en drinken voor een kleine prijs, zodat er toch ook geld opgehaald kan worden. 
 
Deze sport- en spelmiddag wordt in samenwerking met Bslim en FC Groningen in de maatschappij georganiseerd. Wij hopen jullie allemaal op woensdagmiddag 23 mei 2018 van 14:00 uur tot en met 17:00 uur te zien bij V.V. Mamio, Eikenlaan 292! Zie ook www.bazes.nl

Videoclip lied De Wijk De Wereld verschenen

Het lied met prachtige videoclip van De Wijk De Wereld - over Selwerd en Paddepoel - is nu te bekijken en te beluisteren!

Vol trots presenteren de mensen van De Wijk De Wereld hierbij het enige echte 'De Wijk De Wereld' lied, hét lied over de wijken waar zij al maanden aan het werk zijn en waar ze zo veel bijzondere mensen hebben ontmoet: Selwerd en Paddepoel.

Geschreven door Frank Den Hollander, gezongen door Rosa da Silva, met in de hoofdrol de deelnemers en makers van De Wijk De Wereld, en overige bewoners uit de wijk. Video gemaakt door Lex Vesseur: film & design & Jelmer Buitenga van OOSTBLOK.

De gelijknamige voorstelling is van 7 t/m 9 juni te zien in de Stadsschouwburg Groningen. Meer info: dewijkdewereld.nl.

Fietspad langs Duindoornflat/Ringweg hele zomer dicht

Vanaf vandaag, maandag 7 mei, is het fietspad tussen de Elzenlaan en Park Selwerd/tunneltje naar Zernike, afgesloten. Dit betreft het fietspad langs BSV Selwerd, de ringweg en de Duindoornflat. De afsluiting heeft te maken met de bouwwerkzaamheden aan de Duindoornflat en duurt tot 27 september 2018.

fietspad

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

19 februari 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden