Bericht van de familie Kremer

Bedankt!


Wijkbewoners van Selwerd, mensen die er werken, kinderen op scholen.


Cor was een 'mensen-mens', ging dus graag met mensen om, kinderen, jongeren en ouderen. Hij genoot hiervan en deed zijn werk
met betrokkenheid en plezier. Fijn om de waardering voor zijn werk, voor de man die hij was, van jullie te horen.


Bedankt voor al jullie berichtjes, kaarten, bloemen, tekeningen en verhalen, voor het meeleven met ons na het overlijden van Cor.
Het was overweldigend!


Het ga jullie goed!
Gerda Kremer en [klein]kinderen

31445230 23842854503680520 8907774940841771008 cor

Koffiekar vanmiddag 13 juni

De koffiekar gaat weer de wijk in. Vanmiddag staan we vanaf 14:30 op het hoekje van de Populierenlaan met de Vlierstraat. Kom vooral langs voor de heerlijke koffie (of thee) en kom in gesprek met andere bewoners, wijkwerkers en medewerkers van diverse organisaties die in de wijk actief zijn!

6ad1c79b 5654 42a1 a18c 6ac1a134920c

Woonlastenadvies voor huizenbezitters Selwerd

De gemeente Groningen en Groningen woont Slim hebben een speciaal aanbod voor huizenbezitters met een smalle beurs, die zich zorgen maken over hun energierekening en die geen spaargeld hebben om hun huis te verduurzamen. De gemeente betaalt een onafhankelijk financieel adviseur, die alle woonlasten onder de loep neemt. Kunnen de hypotheekvoorwaarden beter? Kan er zonder spaargeld geĆÆnvesteerd worden in isolatie en zonnepanelen? Kan de verzekeringspremie en het energiecontract beter? De adviseur regelt vervolgens alles als lagere woonlasten ook gerealiseerd kunnen worden!

Flyer Moeite met betalen Selwerd 1

Flyer Moeite met betalen Selwerd 2

Selwerd prominent bij OogTV GoudGroen

Tijdens de 1e aflevering van het nieuwe seizoen van GoudGroen staat Wijkbedrijf Selwerd in de spots! Supermooie initiatieven van bewoners komen hier tot uitvoering. Zo fleurt de wijk op door de bloeiende plantjes die leerlingen van basisschool De Wegwijzer rond de bomen in de stoep zetten. Ook door het voortuinenproject waarbij vrijwilligers verwaarloosde voortuinen, van bewoners die ze (even) niet zelf kunnen onderhouden, opknappen. Dat doen ze i.s.m. Uuldriks Hoveniers (meer info op http://www.sunnyselwerd.nl/voortuinen). Er wordt energie bespaard en opgewekt door projecten van woningcorporaties, er worden elektrische buurttaxi's bestuurd door vrijwilligers, die mensen die slecht ter been zijn naar een bestemming in de wijk brengen. En woningstichting Patrimonium bouwt een gasloos appartementencomplex voor senioren. En er wordt gekookt: Bertha VanTosties maakt in haar caravan heerlijke... jawel! Raghad kookt behalve de wekelijkse stamppot Kebab, de sterren van de hemel met haar cateringbedrijf Kardenia in Eethuis Selwerd. En dan vergeten we nog bijna de pannenkoekenroute te noemen... (iedere zaterdag, opgeven via http://wereldboerderij.nl/de-pannenkoekenroute/). Je kunt de aflevering hier terugkijken!

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

19 februari 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden