Presentatie schetsontwerp herinrichting Park Selwerd

thumb_park_selwerd_1Op een goedbezochte vergadering van omwonenden en belangstellenden van Park Selwerd is het eerste schetsontwerp gepresenteerd met betrekking tot de herinrichting van het Park Selwerd. Aan de kant van Paddepoel wordt gekozen voor een strakke vormgeving. Dit heeft te maken met de stedenbouwkundige structuur van deze wijk. Aan de kant van Selwerd worden met name de vormen van de vijvers natuurlijker. Juist door deze vorm te kiezen, kan een meer ecologischer Park Selwerd worden gemaakt.

Lees meer...

Programma workshops volkskunst

workshop_2De data voor de workshop in het kader van Zorja zijn bekend. De workshops vinden voorafgaand aan het festival plaats op 14, 15 en 16 juni. Hieronder vindt u het overzicht. Aanmelden voor de workshops kan tot en met 12 juni door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Moksi Fatoe

Talent in de buurt: Moksi Fatoe

moksi_fatoe_2Interview met Jon Karyosemito, muzikaal leider

 

Jon Karyosemito groeide op in Selwerd. Hij kwam er in 1974 en woont er nog steeds. Toen hij las over het op handen zijnde festival begon hij met (oud)buurtgenoten een interculturele band: Moksi Fatoe. Op zondag 19 juni treedt de groep voor het eerst op!

 

Lees meer...

Buurtfeest Hunzerheem

hunzerheem_1Zaterdag 21 mei hebben de bewoners van het pand Hunzerheem een buurtfeest georganiseerd. De kinderen konden zich ondermeer laten schminken, sumo-worstelen of gebruik maken van het springkussen. Alle buurtgenoten kregen de kans om veganistische hapjes te proeven. Het feest was een groot succes met zo’n 150 bezoekers uit de buurt, zowel kinderen als volwassenen. 

Lees meer...

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden