ZORJA NU GESTART !

vlaggen_1Met een uitbundige vlaggentocht van het pasgeopende STIP naar Park Selwerd is Zorja, het driedaagse internationale volksfestival, nu officieel van start gegaan. De vlaggenparade werd begeleid door een Caraibische drumband. De optocht trok veel bekijks en iedere Selwerder weet nu waar het te gebeuren staat. Het programma ziet er veel belovend uit.

Lees meer...

Veel enthousiasme voor wijksportdag

bossa_1Zorja is vrijdagmiddag voor de kinderen van start gegaan met een wijksportdag. Kinderen uit de wijk konden een met hun eigen sportpaspoort kennis maken met sporten uit verschillende landen. Met veel enthousiasme werd onder meer deelgenomen aan workshop buikdansen. Darnaast bestond de mogelijkheid om kunstjes te leren in de workshop Kindercircus, georganiseerd door het kindercircus Drôme. Erg populair bij de aanwezige kinderen was verder het spectaculaire Bossabal en het springkussen. Ook de komende dagen is er voor de kinderen nog van alles te beleven.

Lees meer...

STIP Selwerd officïeel open

stip_opening_1Met het oplaten van een grote hoeveel oranje balonnen, werd STIP Selwerd officïeel geopend. De openingshandeling werd verricht door Auke de Vries (directeur woningstischting patrimonium) en Wil Koopmans (directeur ZINN). De openingshandeling werd bijgewoond door een grote groep belangstellenden uit de wijk. Na de openingshandeling gingen medewerkers en wijkbewoners aan een gezamenlijke maaltijd. Om 19.00 uur werd door Nadja Kirienko (initattiefnemer Zorja) opgeroepen om onder begeleiding van een Caraibische drumband met de vlaggen van de in de wijk levende gemeenschappen op te trekken naar Park Selwerd voor de opening van Zorja, het driedaags internationale volksfestival.

Lees meer...

Levensloop tijdens ZORJA

oudeschoenenZaterdag 18 juni a.s. zult u tijdens ZORJA in het Park Selwerd kennis maken met het project Levensloop - lopen voor je leven. Kunstenares Loes Heebink zal met u oplopen in uw eigen verhaal rondom lopen. Wat betekent lopen voor u? Waar loopt u graag en waar denkt u zoal aan als u loopt? Tal van vragen die beantwoord kunnen worden tijdens ZORJA.

Lees meer...

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

Geen feed gevonden

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden