Aankomende activiteiten Selwerd - overzicht

Wauw, wat is er veel te doen in de wijk. Zoveel activiteiten, zoveel gebeurtenissen. Hou je het nog bij? Daarom maar even een overzicht:
vr. 13 sep - Your Voice Event - voor jongeren, Populierenlaan van 17:00 tot 19:00, Sunny Selwerd
za. 14 sep - Familiedag, Winkelplein Selwerd
za. 14 sep - Rondleiding internationale studenten door City Central
do. 19 sep - Veiligheidsbijeenkomst met gemeente Groningen en politie, vanaf 18:00, start 19:00 Bsv Selwerd
za. 21 sep - World Cleanup Day, Wijkbedrijf Selwerd wil van 10:00 tot 13:00 de wijk in om schoon te maken, samen met Buurtconciërge Selwerd
za. 28 sep - Burendag. Wijkcentrum De Berk, Wijkbedrijf Selwerd en Bsv Selwerd organiseren samen leuke activiteiten. Iedereen is welkom
do 3 okt - Avond over Mispellaan, vanuit Sunny Selwerd, gemeente Groningen en Wijkplatform Selwerd. - 19:30 Wijkcentrum De Berk
vr. 4 okt - Officiële opening van Wijkrestaurant De Duindoorn

Burendag - 28 september

unnamed28 september is de landelijke burendag. Wijkcentrum De Berk, Wijkbedrijf Selwerd en BSV Selwerd gaan dit voor Selwerd samen organiseren. In De Berk, het Wijkbedrijf en de BSV is van alles te doen. Het wordt een dag vol gezelligheid, muziek en lekker eten. Op elke locatie krijgt u een gratis consumptie. Wijkradio Selwerd doet live verslag.

Programma

13.00 uur: Start bij De Berk
15.00 uur: Wijkbedrijf Selwerd
17.00 uur: BSV Selwerd

Uitgebreidere programma volgt zo snel mogelijk

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

01 april 2020

RSS Feed
 • Mondkapje-emoji wordt massaal gebruikt tijdens coronacrisis

  Het mondkapje is een symbool geworden voor het coronavirus. Daarnaast is het misschien wel de meest gebruikte emoticon van dit moment. Maar waar komt de mondkapje-emoji vandaan en waarom zat het überhaupt op onze telefoon?

 • Coevorden Co-Helpers krijgt eigen platform voor hulp in buitendorpen
  COEVORDEN -

  In navolging van Dalen en Dalerpeel hebben zich vanuit andere dorpen van de gemeente Coevorden ook vrijwilligers gemeld voor hulp aan mensen tijdens de coronacrisis.

 • Weer niet voor trainer Paul Weerman

  WKE ging in 2016 failliet, Achilles 1894 trok vorig jaar zijn elftal terug uit de zondagcompetitie. En dinsdagavond beëindigde de KNVB de amateurvoetbalcompetitie per direct, waardoor het Staphorst van Paul Weerman geen kampioen gaat worden. Hoeveel pech kun je hebben?

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden