Kerstmarkt zaterdag 15 december

depositphotos 60771577 stockafbeelding giften en speelgoed op kerstmarktEen sfeervolle en gezellig maand is begonnen. In deze periode valt er van alles te beleven! Zo ook in ZINN locatie De Es. U bent bijvoorbeeld van harte welkom tijdens de kerstmarkt 2018. Deze wordt op zaterdag 15 december van 13.30 – 17.30 uur voor u georganiseerd in De Es. Er zijn diverse winter- en kerstartikelen te koop, zoals kaarten, cadeautjes en kerststukje. Ook kunt u genieten van diverse lekkernijen zoals poffertjes, erwtensoep, glühwein en chocolademelk met slagroom. Voor kinderen is er een springkussen. Van harte welkom!

Buurtvuur Selwerd - Special Winter Edition

In deze tijd van het jaar is lekker opwarmen bij een vuurtje geen overbodige luxe. En december staat over het algemeen in het teken van gezelligheid en lekker eten en drinken. Daarom willen we deze zaken combineren op vrijdag 14 december aanstaande.

kampvuurVanaf 16:30 uur zal het buurtvuur Selwerd weer aangestoken worden op het plein bij Wijkbedrijf Selwerd & VanTosties. Kom langs voor gezelligheid, lekker eten, lekker drinken en neem een gitaar mee als je voor kampvuurliedjes wil zorgen. Graag wel een eigen houtblok meenemen. Wijkbedrijf Selwerd biedt gratis Glühwein en chocolademelk aan. VanTosties maakt heerlijke snert (samen met roggebrood met kaas en spek voor 3 euro) en poffertjes (1,75 euro).

Alles wordt in kerstsferen aangekleed. Iedereen is van harte welkom!

Buurtvuur Selwerd - Special Winter Edition

14 december, vanaf 16:30 uur tot ca. 19:30 uur

Plein bij VanTosties & Wijkbedrijf Selwerd

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

22 augustus 2019

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden