Eikenlaan gestremd 28 en 29 april

Vanwege werkzaamheden van WarmteStad zal de Eikenlaan op 28 en 29 april deels zijn gestremd. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Elzenlaan en de Dierenriemstraat. De werkzaamheden vinden plaats voor de Vensterschool. Fietsverkeer zal via het parkeerterrein worden omgeleid. De werkzaamheden zijn naar voren geschoven vanwege het verminderde verkeer op de Eikenlaan.

 
In verband met de aanleg van ons warmtenet is de Eikenlaan op 28 en 29 april deels gestremd. Voor deze aanleg is het nodig om een oversteek te maken door de Eikenlaan.

Deze werkzaamheden worden naar voren geschoven in verband met de coronacrisis. Doordat mensen wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven is er in deze periode minder autoverkeer. We hopen de verkeersoverlast op dit drukke verkeerspunt te beperken door nu alvast deze werkzaamheden uit te voeren.

Selwerd's WoonWagen maakt persoonlijk contact in wijkverbetering mogelijk

Vanaf morgen staat hij in de wijk: Selwerd's Woonwagen. Bedoelt om ook persoonlijk contact over de wijkverbetering mogelijk te maken. Deze week zal hij specifiek worden ingezet met betrekking tot de herinrichting van de Populieren- en Beukenlaan in Selwerd-Oost. Bewoners van Selwerd-Oost worden hierbij dan ook gevraagd de vragenlijst in te vullen die voor hen beschikbaar is gesteld. De link kunt u vinden in de brief die u heeft ontvangen.

OOGTV.NL
 
Om wijkbewoners tijdens de coronacrisis de mogelijkheid te bieden persoonlijk contact te hebben over herinrichtingsplannen in Selwerd, gaat de gemeente

Gemeentenieuws

Geen feed gevonden

DvhN nieuws

- Eigen Artikelen

24 oktober 2020

RSS Feed

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden